Styret GC Rieber AS

Camilla Grieg

(f. 1964)
Styreleder

MBA med fordypning innen finans fra University of San Francisco, samt sertifisert Finansanalytiker (AFA). Hun er styreleder i Grieg Star Group, innehar en rekke styreverv i Grieg Gruppen og er i tillegg leder av Valgkomitéen i DNB.

Per Otto Dyb

(f. 1955)
Nestleder

Siv.ing. fra NTH. Var adm. dir. i Siemens Norge fra 2004 til 2014. Før dette hadde han ulike ledende roller i Siemens og ABB, både i Norge og internasjonalt. Dyb er i dag leder for Valgkomitéen i Storebrand.

Søren Martens

(f. 1959)
Styremedlem

Siv.øk. fra NHH. Adm. dir. i Fish Pool ASA siden 2005. Har tidligere erfaring fra stillinger i Bergen Energi AS, Hallvard Lerøy AS, Sties Termotransport AS, Nor-Cargo Bergenske AS og Statoil AS. I perioden 1990-1994 var han i tillegg foreleser ved Handelshøyskolen BI.

Henriette Rieber

(f. 1988) 
Styremedlem

Siv.øk. fra NHH. Quality Manager i DNB Bank ASA. Hun har tidligere erfaring som Business Controller i Energi Norge/NHO. Medlem i Family Business Norway's Next Gen komité. Styremedlem i GC Rieber Fondene fra 2008-2012.

Marianne Wik Sætre

(f. 1979)
Styremedlem

Cand.merc. og Siv.øk. fra NHH. Direktør for innovasjon og digitale kanaler i Fana Sparebank. I tillegg har Sætre erfaring fra Frende, Storebrand og Capgemini Consulting og vant i 2017 Sunnivaprisen som deles ut til kvinner i ledende posisjoner.