KONSERNLEDELSE

Paul-Christian Rieber

(f. 1958)
Adm.dir. / GC Rieber AS


Siviløkonom fra NHH og MBA fra IMI, Genève. Han ble ansatt i GC Rieber i 1986 og har hatt stillingen som konsernleder siden 1990. Rieber er styreleder i datterselskapene i GC Rieber gruppen, har vært president i NHO og styreleder i Bergen Næringsråd og i den liberale tankesmien Civita.

Pål Selvik

(f. 1972)
CFO / GC Rieber AS

MBA fra NHH. Har vært ansatt som direktør finans siden 2008. Han har flere interne styreverv og er styremedlem i Borea Asset Management AS.

Karoline Kallestad

(f. 1973)
HR-leder / GC Rieber AS

Bachelor i revisjon studier fra Høgskolen i Telemark. Hun ble ansatt i GC Rieber gruppen i 2004 og har hatt rollen som HR-leder i GC Rieber siden 2014.

Fredrik Harloff

(f. 1967)
CTIO / GC Rieber AS

Sivilingeniør i Computation fra U.M.I.S.T, England i tillegg til studier i Strategi og Ledelse fra NTNU og NHH. Han ble ansatt i GC Rieber gruppen i 2018 som Chief Technology and Innovation Officer. Harloff har bl.a. styreverv i teknologiselskap som er sprunget ut av innovasjonsmiljøet på Marineholmen i Bergen.

Einar Ytredal

(f. 1977)
Adm. dir./ GC Rieber Shipping ASA

Mastergrad i økonomi og administrasjon, samt mastergrad i regnskap og revisjon fra NHH. Ytredal har vært ansatt i GC Rieber Shipping siden 2007, først som Vice President Finance, fra 2011 som CFO, og fra 2018 som administrerende direktør.

Geir-Arne Åsnes

(f. 1962)
Adm. dir./ GC Rieber Compact AS

Siviløkonom fra NHH. Han ble ansatt som administrerende direktør i GC Rieber Compact AS i februar 2016. Han har flere styreverv internt.

Jan Roger Bjerkestrand

(f. 1970)
Adm. dir./ GC Rieber Oils AS

Master of Science fra Handelshøyskolen BI og Autorisert Finansanalytiker fra NHH. Han ble ansatt som administrerende direktør i GC Rieber Oils i 2010. Han har flere styreverv internt. I tillegg er han styremedlem i NHO, Møre og Romsdal og Kristiansund og Nordmøre Næringsforening.

Steffen Richardsen

(f. 1962)
Adm. dir./ GC Rieber Salt AS

Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og MBA fra Richard Ivey School of Business – Western University, Canada. Han ble ansatt som administrerende direktør i GC Rieber Salt i 2014 og har i tillegg flere interne styreverv.

Tor Instanes

(f. 1972)
Adm. dir./ GC Rieber Eiendom AS

Siviløkonom og Excecutive MBA i strategisk ledelse fra NHH. Han ble ansatt i GC Rieber Eiendom  i 2002 og har hatt rollen som administrerende direktør siden 2013. Instanes har flere styreverv internt og er styreleder i Kingsbay AS (eid av Klima- og miljødepartementet), i Hardangertun/ Mikkelparken samt styremedlem i Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen.