Glimt fra GC Rieber Konsernet 2018

Illustrasjon: Mostphotos / Harvepino

Illustrasjon: Mostphotos / Harvepino

Januar

Salt - For femte året på rad ble Saltkaup ehf. tildelt Creditinfo sin pris "De sterkeste på Island". Dette er en pris som deles ut til selskaper som blandt annet bidrar til økonomisk vekst på Island.

Illustrasjon: GC Rieber Compact

Illustrasjon: GC Rieber Compact

Februar

Compact - GC Rieber Compact feiret 70 år med markeringer i både Norge, India og Sør-Afrika. Ekstra flott feiring ble det i Sør-Afrika med gjennåpning av fabrikken etter oppdradering av produksjonslinjene.

Ilustrasjon: MIR

Ilustrasjon: MIR

April

Eiendom - Det ble (betinget) vedtatt å bygge 200 nye hotellrom i Solheimsviken. Danske Core Hospitality vil drifte Marriot Moxy-hotellet, som blir kjedens første i Bergen og det andre i landet.

Foto: GC Rieber Ung

Foto: GC Rieber Ung

Mai

Lansering av GC Rieber UNG som vil være en sosial arena for nettverksbygging, faglig påfyll og erfaringsutveksling for unge i hele GC Rieber gruppen.

Foto: GC Rieber Eiendom

Foto: GC Rieber Eiendom

Juni

Eiendom - Åpningen av sandstrand på Marineholmen ble markert med familiefest. Stranden er resultat av opprydningsarbeidet gjort i samarbeid med kommunens Ren Puddefjord-prosjekt.

Illustrasjon: Shearwater

Illustrasjon: Shearwater

August

Shipping - Shearwater GeoServices Holding AS, eid 50 % av GC Rieber, inngikk en endelig avtale om å erverve eiendeler og operasjoner for marine seismiske anskaffelser av WesternGeco, produktlinjen for geofysiske tjenester i Schlumberger.

Foto: StartupLab AS

Foto: StartupLab AS

September

GC Rieber blir corporate partner med StartupLab. StartupLab er en inkubator som vil være lokalisert i Solheimsviken i Bergen. GC Rieber ønsker gjennom samarbeidet å styrke innovasjonskultur, utvikle kompetanse og talenter, og drive frem konkrete ideer og prosjekter.

Foto: Beate Opstad Thy / GC Rieber Oils

Foto: Beate Opstad Thy / GC Rieber Oils

Oktober

Oils - GC Rieber Olis påbegynte byggetrinn 4 for å ekspandere konsentratfabrikken i Kristiansund med to nye avanserte teknologiske prosesser i tillegg til økt kapasitet.

Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Oktober

Compact - Under forretnings-toppmøtet mellom Norge og Kina i Shanghai, inngikk WR Leading Marine og GC Rieber Compact en samarbeidsavtale med fokus på maritime og forberedende sektorer. Signeringsseremonien ble bevitnet av Kong Harald og Dronning Sonja, utenriksminister Ine Eriksen Søreide og handels- og industriminister, Torbjørn Røe Isaksen.

Foto: Øystein Klakegg

Foto: Øystein Klakegg

November

Shipping - Einar Ytredal tiltrådte som nye CEO i GC Rieber Shipping.

Foto: Alf Gundersen

Foto: Alf Gundersen

Desember

Eiendom - Ferdigstillelse av de nye fremtidsrettede lokalene i Lanternen. Hele det marine miljøet gleder seg over nye tilskudd til kunnskapsklyngen på Marineholmen.