Styret GC Rieber AS

Camilla Grieg

(f. 1964)
Styreleder

  MBA med fordypning innen finans fra University of San Fransisco, samt sertifisert Finansanalytiker (AFA). Hun er adm. dir. i Grieg Star Group, hvor hun også har en rekke styreverv. I tillegg er hun styremedlem i Norges Rederiforbund og sitter i Valgkomiteen i DNB.

Per Otto Dyb

(f. 1955)
Nestleder

 Siv. ing. fra NTH. Var adm. dir. i Siemens Norge fra 2004 til 2014. Før dette hadde han ulike ledende roller i Siemens og ABB, både i Norge og internasjonalt. Dyb er styreleder i Innovasjon Norge og nestleder i styret i Veidekke ASA.

Søren Martens

(f. 1959)
Styremedlem

Siv. øk. NHH.  Adm. dir. i Fish Pool ASA siden 2005. Har tidligere erfaring fra stillinger i Bergen Energi AS, Hallvard Lerøy AS, Sties Termotransport AS, Nor-Cargo Bergenske AS og Statoil AS. I perioden 1990-1994 var han i tillegg foreleser i forskjellige fag ved Handelshøyskolen BI.

Henriette Rieber

(f. 1988)
Styremedlem

Siv.øk. NHH. Jobber som Business Controller i Energi Norge/NHO. Arbeidserfaring innen shipping, næringsmidler, administrasjon og salg. Medlem i Family Business Norway`s ressursgruppe for Next Gen. Styremedlem i GC Rieber Fondene fra 2008-2012.

Tor Morten Osmundsen

(f. 1959)
Styremedlem

Master of Science fra UMIST, Manchester, UK og har tilleggsutdannelse innen juss og business. Han har internasjonal arbeidserfaring fra Statoil, ABB og Lærdal Medical AS hvor han var COO og CEO i 11 år. I dag er Osmundsen CEO i Skangas AS som er eiet av Gasum (Finland) og  Lyse AS, og styremedlem i Skanem AS.